PVC FönsterNormal leveranstid: 2-3 veckor

Miljövänlig och effektiv tillverkning
Våra PVC-fönster och dörrar tillverkas av styv, blyfri och helt återvinnigsbar PVC. Profilerna i sig har mycket goda isolerande egenskaper tack vare en 6-kammar konstruktion och dubbla tätningslister mellan karm och båge. Stillastående luft är en ypperlig värmeisolator, vilket utnyttjas till fullo i flerkammarsystemet. Fönsterprofilerna förstärks med en kärna av galvaniserat stål, vilket ger en stabil och säker konstruktion.

 

Certifiering och garanti:

5RAL
RAL är ett tyskt institut för märkning, certifiering och kontroll av olika produkter. Det grundades för att man ville skapa ett enhetligt system för standarder och kvalitetsmärkning.

Aluplasts PVC fönster/dörrar är RAL certifierade och därmed föremål för regelbunden övervakning. RALs kvalitetsmärkning säkerställer att produkterna och tillverkas enligt höga och exakt specificerade kvalitetskriterier samt att processen och produkterna regelbundet kontrolleras av ett oberoende institut (RAL). På det här sättet säkerställs att produkterna håller högsta kvalitet vilket gör att du som konsument kan vara säker på att få produkter som håller högsta kvalité.

 

5CE
CE är en kvalitetsmärkning som utfärdas av Europeiska kommittén för standardisering "CEN". CE-standarden granskar produktegenskaper och prestanda för fönster och dörrar för den europeiska marknaden. CE säkerställer att produkten överensstämmer med befintliga europeiska standarder och riktlinjer. Aluplast fönster och dörrar uppfyller CE-kraven och övervakas regelbundet av ett oberoende testinstitut.


5ISO 9001
Aluplast GmbH har varit ISO certifierade i över 20 år. ISO 9001 ställer krav på ledningssystem för kvalitetsäkring och kräver ständiga förbättring av processer och produkter vilka regelbundet följs upp av British Standards Institution (BSI).

Kvalitet är vår högsta prioritet!

Aluplast fönster/dörrar är blyfria och helt återvinningsbart!

10-års garantier på PVC profiler.

 

Ett urval av de vanligaste fönsterkombinationerna.

6

7

Fönsterupphängningar
Ni har möjlighet att välja fasta fönster
eller fönster med sidohäng och öppningsbart i överkant (luftningsläge). Bildens streckade linjer markerar upphängningen.

 

Kulörer på ramverk och eventuell spröjs.

Ramarna är ursprungligen vita, dock finns möjlighet att mer eller mindre välja vilja färger ni vill till en extra kostnad. De vanligaste förekommande färgvariationerna enligt nedan:

Övriga tillbehör

Spröjs
Ni har möjligheten att välja spröjs för att dela upp fönstret. Dessa spröjs monteras mellan glasen på insidan vilket medför att de inte får en yttre påverkan. En annan fördel är att det blir mycket enklare att tvätta fönstrena utan utstående delar.

Glas
Utöver vanligt glas, har ni möjligheten att välja frostat eller ornamenterad glasruta.

Persienner, Markiser, Lamellgardiner och Rullgardiner
Se våra övriga produkter här >>>

 

Kontakta oss på Blekingefönster för mer information om våra PVC fönster.

Upp

 

 

Persienner

Specialanpassade Aluminium Persienner till just dina fönster.

Persiennerna är måttillverkade efter dina fönster med 16mm eller 25mm aluminium lameller. Du har även möjligheten att få lamellerna färgade ur ett stort spectra färgnyanser.

Reglagetyper att välja mellan är allt från vanliga band till motorstyrning.

Persiennerna går att beställa upp till 200cm bredd och 220cm höjd.

 

.

 

 

Upp